E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Verhuislift huren Zeist

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u moeite met het behouden van overzicht? Tegen het inpakken van al uw spullen op de meest logische volgorde en het regelen van hulp daarbij? Dat begrijpen wij helemaal, verhuizen kan een ingrijpende en emotionele gebeurtenis zijn. Gelukkig zijn er steeds meer manieren om het uzelf gemakkelijker te maken en met minder stress en gedoe te verhuizen. Zo kunt u bij MoveManagement een verhuislift huren in Zeist en omgeving. Dat bespaart een hoop tilwerk.

Over de verhuislift zelf

MoveManagement heeft de beschikking over een moderne verhuislift die wij gebruiken bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, ook kan deze door u zelf gehuurd worden. Het zal u vast niet verbazen dat deze lift meestal gebruikt bij opdrachten die te maken hebben met verhuizen. Toch is het ook mogelijk om goederen naar een andere verdieping te brengen. Het kan hierbij gaan om bouwmaterialen, tapijt, keukens, grote muziekinstrumenten en andere grote of juist objecten met een afwijkende vorm.

De verhuislift wordt gekenmerkt door de volgende punten:

  • Hoogte tot 31 meter
  • Laadvermogen tot 300 kg
  • Huur inclusief professionele bediening

De verhuislift is voor minimaal twee uur te huren, ook enkele dagdelen zijn mogelijk. Hierbij berekenen wij in veruit de meeste gevallen geen voorrijkosten en slechts de tijd dat u de lift daadwerkelijk gebruikt.

Over ons

MoveManagement is al meer dan 15 jaar actief op de Nederlandse verhuismarkt en biedt u diverse diensten op dit gebied aan. Bij deze diensten kunt u rekenen op een uitstekende service, kwaliteit en betrouwbaarheid van al onze medewerkers Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel voor, tijdens en na de uitvoering van uw verhuizing. Naast reguliere verhuizingen bieden wij ook andere diensten aan, zoals:

  • Verhuisliftverhuur
  • Handymanservice
  • Verpakkingen en
  • Ontruimingen

Voor vragen en opmerkingen

Bent u geïnteresseerd geworden in de diensten die MoveManagement u te bieden heeft, bijvoorbeeld met een verhuislift huren Zeist? Neem dan contact met ons op om deze lift te huren op de dag(en) van uw verhuizing. Neem ook contact met ons op voor een antwoord op al uw vragen en opmerkingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht