E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Verhuislift huren Utrecht

Heeft u besloten om te gaan verhuizen en ziet u op tegen alle drukte die dat met zich meebrengt? Bijvoorbeeld het inpakken van al uw spullen en het regelen van hulp? Dat begrijpen wij helemaal. Verhuizen is ook een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Gelukkig zijn er steeds meer manieren om het uzelf eenvoudiger te maken. Zo kunt u bij Move Management een verhuislift huren in de regio Utrecht. Wij bieden u graag een helpende hand tijdens uw verhuizing!

De verhuislift van MoveManagement

Wij beschikken over een moderne verhuislift die gebruikt kan worden bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Meestal wordt deze lift gebruikt in de verhuisbranche, maar het is ook mogelijk om goederen naar een andere verdieping te transporteren. Hierbij kunt u denken aan: bouwmaterialen, keukens, tapijt, grote muziekinstrumenten en nog veel meer. Bent u benieuwd wat u allemaal kunt vervoeren in de verhuislift? Onze lift heeft de volgende kenmerken:

  • Laadvermogen tot 300 kg
  • Hoogte tot 31 meter
  • Huur inclusief professionele bediening

U kunt deze verhuislift vanaf twee uur huren of per één of meerdere dagdelen. Hierbij berekenen wij meestal geen voorrijkosten en factureren wij u alleen de tijd die u daadwerkelijk van de verhuislift gebruik heeft gemaakt.

MoveManagement

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief op de verhuismarkt en kunnen u dan ook op verschillende gebieden helpen. Bij onze diensten kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Bij ons staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid dan ook hoog in het vaandel. Behalve de verhuislift kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Verpakkingen
  • Ontruimingen
  • Handymanservice

Neem contact op

Wilt u ook graag gebruik maken van de diensten van Move Management, zoals, bijvoorbeeld een verhuislift huren in Utrecht? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht