E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Verhuislift huren Hilversum

Gaat u binnenkort verhuizen en ziet u op tegen alle drukte die dat met zich meebrengt? Tegen het inpakken van al uw spullen en het regelen van hulp op de dag van de verhuizing zelf? Of heeft u nog nooit een verhuizing meegemaakt en weet u niet waar te beginnen? MoveManagement is u graag van dienst en biedt meerdere mogelijkheden om de verhuizing in goede banen te leiden. Dat doen wij niet alleen met onze vakmensen, maar ook met onze verhuislift huren in Hilversum en omgeving.

Over de verhuislift zelf

Zoals gezegd kunt u bij ons een verhuislift huren. Deze verhuislift is zowel bij particuliere als zakelijke verhuizingen te gebruiken. Natuurlijk wordt deze lift meestal gebruikt in de verhuisbranche, daar komt de naam ‘verhuislift’ ook vandaan. Toch gaan de mogelijkheden verder en is het ook mogelijk om goederen naar een hoger of juist lager gelegen verdieping te transporteren. Het kan hierbij gaan om bouwmaterialen, rollen tapijt, keukens, grote muziekinstrumenten, meubelstukken en meer.

De verhuislift heeft de volgende kenmerken:

  • Hoogte tot 31 meter
  • Laadvermogen tot 300 kg
  • Huur inclusief professionele bediening

De verhuislift is te huren vanaf twee uur. Ook één of meer dagdelen de lift huren is mogelijk. Bij de huurprijs rekenen wij in veruit de meeste gevallen geen voorrijkosten en factureren wij u alleen de tijd dat u daadwerkelijk de verhuislift gebruikt.

Over MoveManagement

MoveManagement is al meer dan 15 jaar actief op de verhuismarkt en biedt u diverse diensten en vakmensen aan. Bij deze diensten kunt u rekenen op een uitstekende service, goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel tijdens de uitvoering van uw verhuizing of het inpakken van uw eigendommen. Naast reguliere verhuizingen bieden wij ook andere diensten aan, zoals:

  • Handymanservice
  • Ontruimingen
  • Verhuisliftverhuur
  • Verpakkingen

Voor vragen en opmerkingen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten die MoveManagement u te bieden heeft en die tot een succesvolle verhuizing leiden? Kies dan voor een verhuislift huren Hilversum? Neem ook contact met ons op voor al uw vragen en opmerkingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht