E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Verhuislift huren in Amsterdam

Gaat u binnenkort verhuizen en grijpt u alle hulp aan die met het behouden van overzicht? Dat begrijpen wij helemaal, verhuizen kan een ingrijpende en emotionele gebeurtenis zijn. Gelukkig zijn er steeds meer manieren om het uzelf gemakkelijker te maken en met minder stress en gedoe te verhuizen. Zo kunt u bij MoveManagement al een zeer handige verhuislift huren voor Amsterdam en omgeving.

Over de verhuislift zelf

MoveManagement heeft een eigen en zeer moderne verhuislift die wij gebruiken bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. De lift is ook te gebruiken bij andere werkzaamheden dan verhuizen, bijvoorbeeld bij het verplaatsen van goederen van de ene naar de andere verdieping.. Het kan hierbij gaan om bouwmaterialen, tapijt, keukens, grote muziekinstrumenten en andere grote of juist om objecten met een afwijkende vorm.

De verhuislift wordt gekenmerkt door de volgende punten:

  • Hoogte tot 31 meter
  • Laadvermogen tot 300 kg
  • Huur inclusief professionele bediening

De verhuislift huren

De verhuislift is voor minimaal twee uur te huren bij MoveManagement, ook enkele dagdelen zijn in overleg mogelijk. Hierbij berekenen wij in veruit de meeste gevallen geen voorrijkosten, enkel de tijd dat u de lift daadwerkelijk gebruikt.

Over ons

MoveManagement is al meer dan 15 jaar in te huren als hulp bij verhuizen en biedt u diverse diensten op dit vlak aan. Bij deze diensten leveren wij service en kwaliteit die leiden tot een betrouwbaar beeld van ons en ons kunnen. Naast reguliere verhuizingen bieden wij ook andere diensten aan, zoals:

  • Handymanservice
  • Verpakkingen en
  • Ontruimingen

Voor vragen en opmerkingen

Bent u geïnteresseerd geworden in de diensten die MoveManagement u te bieden heeft of wilt u direct onze verhuislift huren voor een verhuizing in Amsterdam of omgeving? Neem dan contact met ons op om deze lift te huren op de dag(en) van uw verhuizing. Neem ook contact met ons op voor een antwoord op al uw vragen en opmerkingen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht