E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Verhuislift Amsterdam

Een verhuizing is vaak een emotionele en fysiek zware periode. Het inpakken van uw spullen, het regelen van de juiste hulp en het tillen van de zware dozen en objecten kan de nodige stress met zich meebrengen. Gelukkig kunt u hier tegenwoordig hulp voor inschakelen. Bent u op zoek naar een verhuislift in Amsterdam of omstreken? Dan bent u bij Move Management aan het juiste adres. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals een professionele handyman of een handige verhuislift!

Verhuislift Amsterdam – Move Management

Bij Move Management hebben we een moderne verhuislift die gebruikt kan worden voor veel verschillende doeleinden. De lift wordt meestal in de verhuisbranche gebruikt, maar kan ook goed van pas komen bij het transporteren van zware objecten en goederen. Hierbij kunt u denken aan: keukens, tapijt, grote muziekinstrumenten, bouwmaterialen en nog veel meer.

De verhuislift kan gehuurd worden vanaf twee uur of per één of meerdere dagdelen. Hierbij berekenen wij meestal geen voorrijkosten en factureren wij u alleen de tijd die u daadwerkelijk gebruik heeft gemaakt van de verhuislift.

Over Move Management

Move Management is een vakkundig bedrijf met veel ervaring. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief op de verhuismarkt en kunnen u dan ook op verschillende gebieden helpen. Bij onze diensten kunt u rekenen op de beste service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Handymanservice
  • Verpakkingen
  • Ontruimingen
  • Verhuisliftverhuur

Contact

Wilt u ook graag gebruik maken van de verhuislift in Amsterdam of van een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Move Management neemt graag een aantal taken van u uit handen!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht