E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Verhuis lift huren

Heeft u de keuze gemaakt om te gaan verhuizen en ziet u nu al op tegen alle drukte die dat met zich meebrengt? Bijvoorbeeld het inpakken van al uw spullen en het regelen van de juiste hulp? Dat begrijpen wij helemaal. Verhuizen is vaak een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Gelukkig zijn er steeds steeds meer manieren om het uzelf een stuk gemakkelijker te maken. Zo kunt u bij Move Management een verhuis lift huren. Hierdoor verloopt uw verhuizing een stuk soepeler en hoeft u geen zware dozen of objecten meer te tillen. Move Management is gevestigd in Loosdrecht, maar helpt u graag in de hele regio!

Een verhuis lift huren bij Move Management

Move Management beschikt over een professionele verhuislift die gebruikt kan worden bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Meestal wordt deze lift gebruikt in de verhuisbranche, maar het is ook mogelijk om goederen en objecten naar een andere verdieping te transporteren. Hierbij kunt u denken aan: keukens, bouwmaterialen, tapijt, grote muziekinstrumenten en nog veel meer. Bent u benieuwd wat u allemaal kunt vervoeren in de verhuislift? De verhuis lift heeft de volgende kenmerken:

  • Hij is te huur inclusief professionele bediening;
  • Hij heeft een laadvermogen tot 300 kg;
  • Hij gaat tot een hoogte van 31 meter.

De verhuis lift is te huur vanaf twee uur, of per dagdeel. Hierbij berekenen wij meestal geen voorrijkosten en factureren wij vanaf het moment dat we aankomen op de locatie, tot het moment dat we weer weggaan. Voor een overzicht van de tarieven kunt u op het kopje ‘verhuislifthuur’ op deze pagina klikken.

Onze diensten

Move Management heeft ruim 15 jaar ervaring op de verhuismarkt en kan u dan ook op verschillende gebieden helpen. Bij onze diensten kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Daarnaast staat persoonlijke aandacht en betrokkenheid hoog in het vaandel. Behalve de huur van onze verhuis lift kunt u bij ons ook terecht voor de volgende diensten:

  • Handymanservice;
  • Verpakkingen;
  • Ontruimingen.

Meer informatie

Wilt u een verhuis lift huren bij Move Management en zou u graag meer willen weten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht