E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Hulp bij ontruiming in Zeist

Gaat u binnenkort verhuizen vanuit Zeist of omgeving en houdt u daarom een ontruiming in Zeist? Wij kunnen het ons voorstellen dat u daar overzichtelijk hulp bij wilt krijgen. Verhuizen en de bijbehorende ontruiming kan een ingrijpende en emotionele gebeurtenis zijn. Gelukkig zijn er steeds meer manieren om het uzelf gemakkelijker te maken en met minder stress en gedoe te verhuizen. Zo kunt u bij MoveManagement terecht voor hulp bij uw ontruiming in Zeist of omgeving. Meer handen maken immers licht werk!

Over MoveManagement

MoveManagement is al meer dan 15 jaar actief als professionele handyman bij werkzaamheden in en rondom het huis zoals een verhuizing of ontruiming. Daarnaast hebben wij ook een jarenlange ervaring opgebouwd in (helpen bij) verhuizingen van particulieren en ondernemingen. Bij alle opdrachten hebben wij betrouwbaarheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Veelal maken wij hierbij gebruik van een verhuislift. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan ook centraal tijdens het uitvoeren van uw opdrachten, want het gaat wel om uw (persoonlijke) bezittingen die we verplaatsen en/of vervoeren.

Ontruimen met behulp van verhuislift

Als uw eigendommen voor de ontruiming in Zeist op een hogere verdieping staan en lastig of niet via de trap verplaatst kunnen worden, heeft MoveManagement een fijne oplossing voor u. Wij hebben namelijk een eigen en zeer moderne verhuislift die wij gebruiken bij zowel particuliere als zakelijke ontruimingen. De lift is ook te gebruiken bij andere werkzaamheden dan verhuizen, bijvoorbeeld bij het verplaatsen van goederen van de ene naar de andere verdieping. Hieronder staan wat details van onze verhuislift voor als u denkt: dat lijkt me wel wat voor mijn ontruiming in Zeist!

De verhuislift wordt gekenmerkt door de volgende punten:

  • Hoogte tot 31 meter
  • Laadvermogen tot 300 kg
  • Huur inclusief professionele bediening

MoveManagement inhuren

Bent u geïnteresseerd geworden in de diensten die MoveManagement u te bieden heeft of wilt u direct onze verhuislift of een handyman huren voor een snelle ontruiming in Zeist of omgeving? Neem dan contact met ons op om deze lift te huren en vraag een offerte aan. Heeft u vragen? Neem ook gerust contact met ons op.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht