E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Ontruiming in Huizen op de planning?

Moet u binnenkort uw huis, kantoor, winkel of andere ruimte in Huizen ontruimen? De ontruiming in Huizen of omgeving kan positief, maar ook negatief voor u aanvoelen. Hoe dan ook, u wilt vast dat deze verhuizing met zorg gebeurd. MoveManagement is al ruim 15 jaar in te huren als uitvoerder van verhuizingen of als degene die klussen in en rondom het huis voor u uitvoert. Een ontruiming in Huizen verzorgen, schrikt ons dan ook niet af. Onze professionele verhuizers, ook wel handymen, bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van de ervaring en expertise van een echte klusjesman. MoveManagement: voor het gemak van een handyman bij uw ontruiming in Huizen of omgeving.

In Huizen ontruimen met verhuislift

Zowel particulier als zakelijk helpen wij graag een handje om in Huizen de boel te ontruimen. Om een ontruiming van een bovenverdieping te vergemakkelijken, beschikken wij over een eigen moderne verhuislift. Hiermee zorgen we ervoor dat ook al uw grote objecten veilig en wel uit de ruimte gehaald kunnen worden. Onze verhuislift bereikt een hoogte tot 32 meter en heeft een laadvermogen tot 300 kg. Indien u de verhuislift huurt, is dat inclusief professionele bediening door MoveManagement Bent u geïnteresseerd in onze verhuislift? Neem dan contact op en vraag een offerte aan voor de dag dat u ons nodig hebt.

MoveManagement huren voor ontruiming in Huizen

Maakt u binnenkort gebruik van de diensten, ervaring en expertise van MoveManagement om in Huizen te ontruimen? Ook in andere plaatsen dan Huizen kunnen wij opdrachten voor u uitvoeren en kantoren en huizen ontruimen. Neem contact op met MoveManagement en hoor zelf wat we voor u kunnen betekenen. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Als u nu nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen of door het contactformulier op de website in te vullen. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor de dag waarop u ons wilt hebben bij de ontruiming in Huizen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht