E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Uw hulp bij een ontruiming in Amsterdam

Gaat u binnenkort verhuizen en grijpt u alle hulp aan, maar wilt u tegelijk het overzicht behouden met al die verschillende mensen en partijen die u gaan helpen? Dat begrijpen wij helemaal, verhuizen kan een ingrijpende, chaotische en emotionele gebeurtenis zijn. Gelukkig zijn er steeds meer manieren om het uzelf gemakkelijker te maken en met minder stress en gedoe te verhuizen of te ontruimen in Amsterdam. Zo kunt u bij MoveManagement een zeer handige verhuislift huren voor uw ontruiming in Amsterdam of omgeving.

Over MoveManagement

MoveManagement is al meer dan 15 jaar een geliefd adres onder Amsterdammers die zoeken naar professionele ondersteuning bij klussen en/of verhuizingen. Dit komt niet alleen door onze vakkundige handymen, maar ook door de verschillende diensten die wij bieden. Tijdens het uitvoeren van deze diensten werken wij ook hard aan service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel tijdens het uitvoeren van uw opdrachten en dit een steeds weer terugkerend thema binnen MoveManagement. Met veel zorg pakken wij graag uw ontruiming in Amsterdam op om de verhuizing in goede banen te leiden.

Meteen makkelijk een verhuislift huren

MoveManagement beschikt over een eigen zeer moderne verhuislift die wij gebruiken bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen en ontruimingen in hartje Amsterdam. De lift is ook te gebruiken bij andere werkzaamheden dan verhuizen, bijvoorbeeld bij het verplaatsen van goederen van de ene naar de andere verdieping. Het kan hierbij gaan om bouwmaterialen, tapijt, keukens, grote muziekinstrumenten en andere grote of afwijkende objecten.

De verhuislift wordt gekenmerkt door de volgende punten:

  • Hoogte tot 31 meter
  • Laadvermogen tot 300 kg
  • Huur inclusief professionele bediening

MoveManagement inhuren voor uw ontruiming

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze service voor bij een ontruiming in Amsterdam of omgeving? Voor een kwalitatieve, betrouwbare en snelle ontruiming bent u bij MoveManagement aan het juiste adres. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft en huur MoveManagement anders direct in of vraag eerst vrijblijvend een offerte aan. Ons team gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht