E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Ontruiming Amersfoort

Heeft u behoefte aan professionele hulp bij de ontruiming van uw huis, schuur, kantoor of een ander gebouw in Amersfoort of omgeving? Voor uw ontruiming in Amersfoort schakelt u de hulp in van een ervaren verhuizer die u helpt met het inpakken, verhuizen en ontruimen van de betreffende ruimte(s). MoveManagement helpt u daar graag bij en is in te huren als handyman Amersfoort of omgeving. Lees hieronder hoe wij u van dienst zijn.

Wat doet MoveManagement?

MoveManagement is al meer dan 15 jaar een geliefd adres onder Amsterdammers die zoeken naar professionele ondersteuning bij klussen en/of verhuizingen. Dit komt niet alleen door onze vakkundige handyman, maar ook door de verschillende diensten die wij bieden. Tijdens het uitvoeren van deze diensten werken wij ook hard aan service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel tijdens het uitvoeren van uw opdrachten en dit is een steeds weer terugkerend thema binnen MoveManagement. Ook voor uw ontruiming in Amersfoort staan wij voor u klaar!

Aanvullende dienst: verhuislift

Eén van de aanvullende diensten die wij bieden is de (losse) huur van een verhuislift. Deze lift is te gebruiken bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. De verhuislift is vooral een verstandige keuze wanneer grote objecten en/of objecten met een afwijkende maat of vorm dienen te worden verplaatst tijdens de ontruiming. De verhuislift is ook te gebruiken bij andere klussen dan verhuizen, bijvoorbeeld het brengen van grote objecten (piano’s of grote rollen tapijt) naar een hoger gelegen verdieping.
De eigen kenmerken van de verhuislift:

  • Hoogte tot 31 meter
  • Laadvermogen tot 300 kg
  • Huur inclusief professionele bediening door MoveManagement

Vragen en opmerkingen

Lijken wat extra handjes u wel wat tijdens de ontruiming in Amersfoort? Of kunt u onze verhuislift maar al te goed gebruiken, omdat u zeker grote objecten moet verplaatsen van of naar een hogere verdieping? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze handyman service of het gebruik van onze verhuislift. Samen steken we de handen uit de mouwen!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht