E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Handyman Zeist

Heeft u behoefte aan een professional die u helpt met klussen in en rondom huis of kantoor? Of een vakman op het gebied van verhuizen die u op dit gebied kan bijstaan? Woont u ook nog eens in de omgeving van Driebergen, Utrecht, Veenendaal en Arnhem? Dan bent u op zoek naar een handyman Zeist van Move Management.

Over Move Management

MoveManagement is al meer dan 15 jaar actief als professionele ondersteuning bij klussen en/of verhuizingen en biedt daarvoor verschillende bijpassende diensten. Hierbij besteden wij altijd veel aandacht aan service, kwaliteit en betrouwbaarheid, ongeacht wat voor opdracht wij ook voor u uitvoeren,. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel tijdens het uitvoeren van uw opdrachten en is dit een steeds weer terugkerend motto.

Over de verhuislift

MoveManagement beschikt ook over een moderne verhuislift die wordt gebruikt bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Deze lift is vooral gemakkelijk te gebruiken bij verhuizingen waar sprake is van grote objecten. De verhuislift is ook te gebruiken bij andere klussen dan verhuizen, bijvoorbeeld het brengen van grote objecten naar een verdieping.

Kenmerken van de verhuislift:

  • Hoogte tot 31 meter
  • Laadvermogen tot 300 kg
  • Huur inclusief professionele bediening

Voor vragen en opmerkingen

Bent u geinteresseerd geraakt in een handyman die ook in en rondom Zeist te werk gaat? Neem dan contact op met MoveManagement . Doe dat ook bij al uw vragen en opmerkingen. Wij staan u graag te woord.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht