E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Handyman Utrecht

Wilt u graag de hulp inschakelen van een professionele handyman in Utrecht? Dan bent u bij Move Management aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van een professionele handyman, die u kan helpen met klussen in en rondom uw huis of kantoor. Daarnaast bieden we bij Move Management extra diensten aan, zoals een handige verhuislift. Hierdoor wordt het verhuizen een stuk gemakkelijker!

Move Management – Handyman Utrecht

Voor een professionele Handyman in Utercht bent u bij Move Management aan het juiste adres. Wij zijn ruim 15 jaar actief als professionele ondersteuning bij klussen en/of verhuizingen en kunnen u bijpassende diensten aanbieden. Hierbij besteden wij altijd veel aandacht aan de kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Voor een prettige samenwerking en vakkundige, servicegerichte klussers kiest u dus voor Move Management.

Maak gebruik van onze verhuislift

Bij Move Management kunt u niet alleen terecht voor een handyman. U kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor een handige verhuislift. Deze kan zowel voor zakelijke als particuliere verhuizingen worden gebruikt. De lift is vooral gemakkelijk te gebruiken bij verhuizingen waar sprake is van grote objecten, maar ook voor andere klussen dan verhuizingen is hij zeer geschikt. Hierbij kunt u denken aan het transporteren van grote objecten naar andere verdiepingen.

Onze verhuislift heeft de volgende kenmerken:

  • Huur inclusief professionele bediening;
  • Laadvermogen tot 300 kg;
  • Hoogte tot 31 meter.

Schakel onze hulp in

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze professionele handyman in Utrecht en omstreken? Neem dan contact op met MoveManagement. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht