E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Een handyman in Hilversum nodig?

Gaat u binnenkort verhuizen en weet u niet hoe u het best kunt beginnen met inpakken? Zijn er enkele delen van uw woning of kantoor waar u zich aan stoort, bijvoorbeeld doordat er iets kapot of beschadigd is? Maak dan gebruik van de diensten van een ervaren en professionele handyman Hilversum van Move Management.

Meer over Move Management

Wij vertrouwen erop dat u meer over een handyman wilt lezen voordat u besluit een samenwerking aan te gaan. Wij vertellen dan ook graag iets meer over onszelf. MoveManagement is al meer dan 15 jaar in te huren als ondersteuning bij reparaties en andere klussen en/of verhuizingen. Daarvoor bieden wij een scala aan bijpassende diensten. Hierbij besteden wij altijd aandacht aan service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Drie karakteristieken van de manier waarop wij opdrachten uitvoeren, wat voor opdracht dan ook.

Over de verhuislift

MoveManagement heeft de beschikking over een moderne verhuislift die wij gebruiken bij allerlei verhuizingen, zowel van complete inboedels tot losse stukken. Deze lift is gemakkelijk te gebruiken bij verhuizingen waar sprake is van grote objecten die lastig met de hand zijn te verplaatsen. De verhuislift is ook te gebruiken bij andere klussen dan verhuizen, bijvoorbeeld het brengen van grote objecten naar een verdieping. Zo hoeft u uw piano niet te missen, deze kan met de verhuislift worden verplaatst.

Specifieke kenmerken van de verhuislift:

  • Hoogte tot 31 meter
  • Laadvermogen tot 300 kg
  • Huur inclusief professionele bediening

Contact opnemen

Bent u geinteresseerd geraakt in de diensten van een handyman Hilversum van MoveManagement? Neem dan contact met ons op om uw verhuizing door te geven. Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Neem ook dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht