E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Handyman in Amsterdam

Heeft u interesse in de diensten van een professionele handyman? Een professional die u helpt met klussen in en rondom huis of kantoor of juist met een grootschalige) verhuizing? MoveManagement biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van de ervaring en expertise van een echte klusjesman. Movemanagement, voor het gemak van een handyman Amsterdam of omgeving.

Over MoveManagement

MoveManagement is al meer dan 15 jaar een geliefd adres onder Amsterdammers die zoeken naar professionele ondersteuning bij klussen en/of verhuizingen. Dit komt niet alleen door onze vakkundige handymen, maar ook door de verschillende diensten die wij bieden. Tijdens het uitvoeren van deze diensten werken wij ook hard aan service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel tijdens het uitvoeren van uw opdrachten en is dit een steeds weer terugkerend thema binnen MoveManagement.

Over de verhuislift

Een van de aanvullende diensten die wij bieden is de (losse) huur van een verhuislift. Deze lift is te gebruiken bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. De verhuislift is vooral een verstandige keuze wanneer grote objecten en/of objecten met een afwijkende maat of vorm dienen te worden verplaatst. De verhuislift is ook te gebruiken bij andere klussen dan verhuizen, bijvoorbeeld het brengen van grote objecten (piano’s of grote rollen tapijt) naar een hoger gelegen verdieping.

De eigen kenmerken van de verhuislift:

  • Hoogte tot 31 meter
  • Laadvermogen tot 300 kg
  • Huur inclusief professionele bediening door MoveManagement

Vragen en opmerkingen

Bent u geinteresseerd geraakt in een handyman Amsterdam of omgeving van MoveManagement? Doe dat ook bij als wij u kunnen helpen met al uw vragen en opmerkingen. Ons team gaat graag met u in gesprek.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht