E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Handyman Amstelveen

Heeft u behoefte aan een professional die u helpt met klussen in en rondom huis of kantoor? Of een vakman op het gebied van verhuizen die u op dit gebied kan bijstaan? Woont u ook nog eens in de omgeving van Driebergen of Utrecht? Dan bent u op zoek naar een handyman Amstelveen van Move Management.

Over Move Management

MoveManagement is al ruim 15 jaar in te huren als uitvoerder van verhuizingen of als diegenen die klussen in en rondom het huis voor u uitvoeren. Daarvoor bieden wij zowel ervaring en expertise als meerdere diensten en specialisten aan. Tijdens het uitvoeren van welke opdracht dan ook, besteden wij aandacht aan service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel tijdens het uitvoeren van uw opdrachten en is dit een steeds weer terugkerend motto binnen ons team en iedere samenwerking met klanten.

Over de verhuislift

MoveManagement beschikt ook over een moderne verhuislift. Deze lift gebruiken wij voornamelijk bij verhuizingen, zowel particulier als zakelijk. De lift is eigenlijk een vereiste bij verhuizingen waar sprake is van grote objecten of meerdere verdiepingen. De verhuislift is ook te gebruiken bij andere werkzaamheden dan verhuizen alleen, bijvoorbeeld het transporteren van grote objecten naar een andere (vaak hoger gelegen) verdieping. Deze mogelijkheden komen door de unieke kenmerken van de verhuislift:

  • Hoogte tot wel 31 meter
  • Huur inclusief professionele bediening
  • Laadvermogen tot een maximum van 300 kg

Voor vragen en opmerkingen

Maakt u binnenkort gebruik van de diensten, ervaring en expertise van een handyman die ook in en rondom Amstelveen opdrachten voor u uit kan voeren? Raak dan in gesprek met MoveManagement! Doe dat ook bij al uw vragen en opmerkingen. Wij staan u graag te woord. Neem daarvoor contact met ons op.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht