E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Handyman Amersfoort

Bent u op zoek naar een handyman in Amersfoort? Dan bent u bij Move Management aan het juiste adres. Zij kunnen u voorzien van een professionele handyman, die u kan helpen met klussen in en rondom uw huis of kantoor. Daarnaast bieden we bij Move Management extra diensten aan, zodat uw verhuizing nog soepeler verloopt!

Handyman Amersfoort – Move Management

Als u op zoek bent naar een Handyman in Amersfoort, dan bent u bij Move Management aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief als professionele ondersteuning bij klussen en/of verhuizingen en kunnen u bijpassende diensten aanbieden. Hierbij besteden wij altijd veel aandacht aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Maak gebruik van een verhuislift

Move Management kan u veel verschillende diensten aanbieden. Hierbij kunt u denken aan een handyman, maar ook over een handige verhuislift. Deze kan zowel voor particuliere als zakelijke verhuizingen worden gebruikt. De lift is vooral gemakkelijk te gebruiken bij verhuizingen waar sprake is van grote objecten, maar ook voor andere klussen dan verhuizingen is hij geschikt. Bijvoorbeeld van het transporteren van grote objecten naar andere verdiepingen.

De verhuislift van Move Management heeft de volgende kenmerken:

  • Huur inclusief professionele bediening;
  • Hoogte tot 31 meter;
  • Laadvermogen tot 300 kg.

Meer informatie?

Wilt u ook graag de hulp inschakelen van een handyman in Amersfoort of omstreken? Neem dan contact op met MoveManagement. Wij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht