E-mail: info@movemanagement.nl | Tel: 035 582 87 84 | Mobile: 06 55 39 08 43

Handyman Almere

Heeft u behoefte aan professionele hulp bij het uitvoeren van klussen in en rondom huis, schuur, kantoor of een ander gebouw? Naar een ervaren verhuizer die u helpt met het inpakken en overhuizen van uw eigendommen? MoveManagement helpt u daar graag bij en is in te huren als handyman Almere of omgeving. Lees hieronder waarom wij u van dienst zijn.

Over MoveManagement

MoveManagement is al meer dan 15 jaar actief als professionele handyman bij werkzaamheden in en rondom het huis. Daarnaast hebben wij ook een jarenlange ervaring opgebouwd in (helpen bij) verhuizingen van particulieren en ondernemingen. Bij alle opdrachten hebben wij betrouwbaarheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Veelal maken wij hierbij gebruik van een verhuislift. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan ook centraal tijdens het uitvoeren van uw opdrachten en is dit een steeds weer terugkerend motto.

Over de verhuislift

Zoals eerder benoemd maken wij veelal gebruik van een moderne verhuislift bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Deze lift biedt als grote voordeel dat deze in allerlei situaties en omstandigheden gemakkelijk te gebruiken is, zeker bij verhuizingen van en met grote objecten. Ook objecten met een afwijkende maat of vorm zijn te verhuizen met deze lift. De verhuislift is ook te gebruiken bij andere klussen dan verhuizen, bijvoorbeeld het brengen van grote objecten naar een hoger gelegen verdieping in hetzelfde gebouw.

Kenmerken van de verhuislift:

  • Hoogte tot 31 meter
  • Huur inclusief professionele bediening
  • Laadvermogen tot wel 300 kg

Voor vragen en opmerkingen over de handyman

Wilt u gebruikmaken van de diensten van een professionele handyman Almere of omgeving? Neem dan contact op met MoveManagement om een reservering te plaatsen . Neem ook contact op wanneer u een vraag of opmerking voor ons heeft.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Contact formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht